22.11.2019

De 5 laureaten van de 5de editie van de TL Hub Business Game zijn bekend

De laatste fase van de 5de editie van de TL Hub Business Game, een wedstrijd voor Belgische studenten (bachelor en master) die een logistieke, transport en/of supply chain opleiding volgen, vindt weldra plaats. De eerste selectie uit de ingezonden projecten leverde 5 laureaten op.

De 5 laureaten van de 5de editie van de TL Hub Business Game zijn bekend

Kuehne + Nagel, partner van deze editie van de Business Game, stelde in samenspraak met TL Hub een case op voor de studenten. De case behandelde het herzien van de supply chain structuur van een klant van Kuehne + Nagel met als doel de leadtimes te verminderen en extra toegevoegde waarde te creëren. Verschillende teams van studenten, verspreid over niet minder dan 10 Belgische Hogescholen, namen de taak op zich. Na een eerste selectie van de ingezonden projecten werden 5 laureaten, uit 5 verschillende Hogescholen, geselecteerd:

HEPL / HECH (Luik) : Nicolas Baguette, Sacha Dellise, Baptiste Pauly en Justine Stevens
UC Leuven Limburg (Diepenbeek) : Benyamin Ates, Rowan Roumen, Girben Steinaers en Glenn Van Der Velden
HoGent (Gent) : Lucas Deschrijver, Laetitia De Smet, Shauni Moenssens en Nisse Verstuyft
Ephec (Brussel) : Clara Wauters, Pierre-Henry Belin, Guillaume Watteeuw, Bianca Lainé, Lilian Deslée en Maxime Tonneau
Howest (Brugge) : Jaro De Laere, Iulia Fortu, Bernard Pollet, Dario Tange en Viktor Van Vynckt

Deze studenten wacht nu de taak om hun project mondeling te verdedigen voor de jury, bestaande uit de teams van TL Hub en Kuehne +Nagel, tijdens het slotevenement dat plaatsvindt op 4 december.

Topvacatures van de maand *Gesponsord

Recentste nieuws

06.07

DSV kondigt grootste logistieke centrum van Europa in Denemarken aan

In de Deense stad Horsens, dicht bij het huidige hoofdkantoor, zal DSV bouwen wat het aankondigt als het grootste logistieke centrum voor eenzelfde firma in Europa. Er zal 2 miljard kronen nodig zijn om dit centrum van minstens 270.000 m2 te bouwen.

Lees meer

30.06

Kuehne+Nagel schetst zijn investering in Tessenderlo

Weerts Logistics Parks en Kuehne+Nagel organiseerden vandaag een ‘groundbreaking ceremony’ bij de start van de bouw van het nieuwe EDC dat Kuehne+Nagel tegen oktober 2020 in gebruik neemt. In de eerste fase van dit project neemt de Zwitserse logistieker 30.000 m² opslagruimte in.

Lees meer

23.06

Haven Antwerpen coordineert project rond logistiek van de toekomst

Onder coördinatie van Port of Antwerp zal een consortium van 36 havens, expediteurs, verladers, logistieke dienstverleners, kennisinstellingen en technologiebedrijven de krachten bundelen rond nieuwe, praktische en toekomstgerichte logistieke oplossingen. Het doel is om een feilloos goederenvervoer mogelijk te maken.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV