27.05.2019

De Europese markt vertraagt niet

De trend die al in België was opgemerkt, blijkt zich nu ook op de rest van het continent te bevestigen: de verkoop van vrachtwagens in Europa blijft stijgen. De dalende transportbehoefte wordt hiermee dus enigszins tegengesproken.

De Europese markt vertraagt niet

Tijdens de eerste vier maanden van het jaar werden 6,1% meer trucks ingeschreven in vergelijking met diezelfde periode in 2018. Het gaat hierbij om 136.575 voertuigen. Alle grote markten behalve Spanje en Italië vertonen een groei, net zoals de Belgische markt. Bij de lichte bedrijfsvoertuigen is de trend gelijkaardig, daar zien we een toename van 5,9% in vier maanden.

Recentste nieuws

12.08

Colruyt Group pleit voor hernieuwbare energie

In een tijd waar de opwerking van de aarde onze samenleving bedreigt, worden grote projecten opgezet om de toekomst van de toekomstige generaties te waarborgen. Ook Colruyt Group wenst hier een stem in te zijn met het accent op hernieuwbare energiebronnen.

Lees meer

05.08

T&L 2019: een nieuwe hall én een 100% Transport & Logistieke Job Day

Het salon Transport & Logistics 2019 dat door Easyfairs wordt georganiseerd, zal als eerste van de vergrote Antwerp Expo kunnen gebruikmaken. Er wordt immers een nieuwe hall bijgebouwd.

Lees meer

31.07

DHL Express: op weg naar ‘CO2-neutraal’

doel gesteld om zijn CO2-uitstoot tegen 2050 tot nul terug te brengen… terwijl het intussen wel hoopt zijn volumes te laten toenemen. Van aanmodderen is in België geen sprake: voor de vloot geldt een duidelijk elektrische en multimodale strategie terwijl de CO2-compensatieprojecten elkaar opvolgen.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV