27.05.2019

De Europese markt vertraagt niet

De trend die al in België was opgemerkt, blijkt zich nu ook op de rest van het continent te bevestigen: de verkoop van vrachtwagens in Europa blijft stijgen. De dalende transportbehoefte wordt hiermee dus enigszins tegengesproken.

De Europese markt vertraagt niet

Tijdens de eerste vier maanden van het jaar werden 6,1% meer trucks ingeschreven in vergelijking met diezelfde periode in 2018. Het gaat hierbij om 136.575 voertuigen. Alle grote markten behalve Spanje en Italië vertonen een groei, net zoals de Belgische markt. Bij de lichte bedrijfsvoertuigen is de trend gelijkaardig, daar zien we een toename van 5,9% in vier maanden.

Topvacatures van de maand *Gesponsord

Recentste nieuws

14.06

Deelnemers TL Hub Business Game by Kuehne+Nagel zijn gekend

Komend academiejaar vindt de vijfde editie van de TL Hub Business Game plaats. Dit jaar wordt de TL Hub Business Game, een wedstrijd gericht op studenten (bachelor en master) die zich specialiseren in logistiek, transport of supply chain, ondersteund door Kuehne+Nagel.

Lees meer

11.06

Skechers EDC, Spadel, Fockedey en Sud-Fresh ontvangen een Lean & Green Star

Tijdens het event Best of Wallonia en de Algemene Vergadering van Logistics in Wallonia hebben vier Waalse bedrijven hun Lean & Green Star ontvangen. Deze prijs erkent hun inspanningen om de CO2-uitstoot te verminderen.

Lees meer

04.06

Totaal succes voor de eerste Job Day

De eerste editie van het event Best of Wallonia eindigde gisteravond met een grote glimlach. Die van de winnaars van de Gazellen Transport & Logistics Wallonië, maar ook die van de twee organisatoren.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV