27.05.2019

De Europese markt vertraagt niet

De trend die al in België was opgemerkt, blijkt zich nu ook op de rest van het continent te bevestigen: de verkoop van vrachtwagens in Europa blijft stijgen. De dalende transportbehoefte wordt hiermee dus enigszins tegengesproken.

De Europese markt vertraagt niet

Tijdens de eerste vier maanden van het jaar werden 6,1% meer trucks ingeschreven in vergelijking met diezelfde periode in 2018. Het gaat hierbij om 136.575 voertuigen. Alle grote markten behalve Spanje en Italië vertonen een groei, net zoals de Belgische markt. Bij de lichte bedrijfsvoertuigen is de trend gelijkaardig, daar zien we een toename van 5,9% in vier maanden.

Topvacatures van de maand *Gesponsord

Recentste nieuws

06.07

DSV kondigt grootste logistieke centrum van Europa in Denemarken aan

In de Deense stad Horsens, dicht bij het huidige hoofdkantoor, zal DSV bouwen wat het aankondigt als het grootste logistieke centrum voor eenzelfde firma in Europa. Er zal 2 miljard kronen nodig zijn om dit centrum van minstens 270.000 m2 te bouwen.

Lees meer

30.06

Kuehne+Nagel schetst zijn investering in Tessenderlo

Weerts Logistics Parks en Kuehne+Nagel organiseerden vandaag een ‘groundbreaking ceremony’ bij de start van de bouw van het nieuwe EDC dat Kuehne+Nagel tegen oktober 2020 in gebruik neemt. In de eerste fase van dit project neemt de Zwitserse logistieker 30.000 m² opslagruimte in.

Lees meer

23.06

Haven Antwerpen coordineert project rond logistiek van de toekomst

Onder coördinatie van Port of Antwerp zal een consortium van 36 havens, expediteurs, verladers, logistieke dienstverleners, kennisinstellingen en technologiebedrijven de krachten bundelen rond nieuwe, praktische en toekomstgerichte logistieke oplossingen. Het doel is om een feilloos goederenvervoer mogelijk te maken.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV