17.05.2021

Distrilog rust 16 opleggers uit met Vlamygrip anti-slipvloer

Distrilog, een van de grootste Belgische distributiespecialisten, heeft zopas 16 nieuwe Kögel huifopleggers via ATL Renting aangekocht.

Distrilog rust 16 opleggers uit met Vlamygrip anti-slipvloer

Tot nu toe niets bijzonders, behalve dat Tom Marivoet, planningsverantwoordelijke van Distrilog, ze heeft laten uitrusten met een anti-slipvloer van Vlamygrip. “Voor mij is deze antislipcoating, die de wrijvingscoëfficiënt tussen de goederen en de vloer aanzienlijk verhoogt, een echte verbetering op het gebied van veiligheid en ladingzekering. Het stelt ons in staat de meest gevoelige goederen veilig te vervoeren.”

 

Alle jobs bij Distrilog

Topvacatures van de maand *Gesponsord

Recentste nieuws

14.06

Wervingsintenties nemen toe

ManpowerGroup heeft zopas zijn driemaandelijkse werkgelegenheidsbarometer voor België gepubliceerd, en de trend is duidelijk: werkgevers in de sector ‘Transport & Logistiek’ verwachten in het derde kwartaal van 2021 sneller personeel aan te werven.

Lees meer

31.05

Een charter om de ontvangst van chauffeurs te verbeteren

De omstandigheden waaronder vrachtwagenchauffeurs op hun laad- en losplaats worden ontvangen, laten vaak te wensen over: met een charter dat door drie grote organisaties is ondertekend, zal worden getracht hierin verbetering te brengen.

Lees meer

26.05

Distrilog Group levert case voor 7de editie TL Hub Business Game

De zevende editie van de TL Hub Business Game vindt plaats bij Distrilog Group. Docenten van de deelnemende hogescholen kunnen nu, uit de drie aangereikte cases, kiezen waarmee hun leerlingen aan de slag gaan

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV