18.05.2020

DSV behandelt 100 miljoen mondmaskers

Afgelopen weekend heeft DSV Belgium een belangrijke mijlpaal bereikt : in de pharma hub in Brussels Airport werd de 100 miljoenste mondmasker behandeld sinds het begin van de Covid-19 crisis.

DSV behandelt 100 miljoen mondmaskers

“Onze Belgische organisatie heeft veel moeite heeft gedaan om de klanten tevreden te stellen en op die manier een bijdrage te leveren aan het algemene welzijn van alle Belgische burgers”, zegt Managing Director Belux Mohamed Siraj. DSV is erin geslaagd om netwerk te combineren van eigen vluchten, charters of deelcharters dankzij een sterke relatie met commerciële luchtvaartmaatschappijen. “Sinds de aanvang van de COVID-19 crisis merkten we dat veel van onze klanten problemen hadden om orders bevestigd te krijgen en vrij te geven door de Chinese autoriteiten om de geboekte vluchten te halen. Dit resulteerde vaak in extra kosten omdat de deadlines niet werden gehaald. Door onze ondersteuning bij de coördinatie slaagden we erin om de supply chains af te stemmen op de werkelijke vluchtschema’s”, vult Christophe Eulaerts, Sales Director van DSV Belux, aan.

Alle vacatures bij DSV

Recentste nieuws

18.01

Eerste CO2-neutrale logistieke gebouw van België geopend door Eutraco

Vandaag vond in MG Park De Hulst in Willebroek de officiële opening plaats van het nieuwe distributiecentrum van Eutraco, het eerste CO2-neutrale logistieke gebouw in ons land. Vlaams Minister-President Jan Jambon, Eutraco-CEO Serge Gregoir, MG Real Estate-CEO Ignace Tytgat en Willebroeks burgemeester Eddy Bevers knipten het lint door.

Lees meer

12.01

Januari staat in het teken van Passion4Vans

Geen bedrijfsvoertuigensalon van Brussel in 2021? Jammer, maar niet getreurd: met Passion4Vans brengt TRANSPORTMEDIA al dat moois tot in je woonkamer. Een magazine, een virtueel salon, een reeks speciale newsletters en een Passion4Vans Transport & VAN TV op Kanaal Z en Canal Z, helemaal gewijd aan de wereld van de lichte bedrijfsvoertuigen, dat is wat je mag verwachten!

Lees meer

22.12

Jost Group behaalde zijn eerste Covid-19 Safe Zone label

De site van Herstal is de eerste site van Jost Group die de certificering Covid-19 Safe Zone heeft verkregen. Dit label, dat Vinçotte na een audit toekent, certificeert het niveau van bescherming van het personeel tegen gezondheidsrisico’s.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV