06.07.2020

DSV kondigt grootste logistieke centrum van Europa in Denemarken aan

In de Deense stad Horsens, dicht bij het huidige hoofdkantoor, zal DSV bouwen wat het aankondigt als het grootste logistieke centrum voor eenzelfde firma in Europa. Er zal 2 miljard kronen nodig zijn om dit centrum van minstens 270.000 m2 te bouwen.

DSV kondigt grootste logistieke centrum van Europa in Denemarken aan

Het nieuwe logistieke centrum zal de faciliteiten die niet langer toereikend waren om de groeiende activiteiten van DSV te verwerken, ontlasten en gedeeltelijk vervangen. De Deense logistieker heeft daarom 70 hectare grond in Horsens aangekocht voor de bouw van een logistiek centrum waarin het hoofdkantoor (18.000 m2), een cross-docking platform (ongeveer 50.000 m2) en magazijnen met een oppervlakte van tussen de 200.000 en 269.000 m2 zijn geïntegreerd. Dit is uiteraard de grootste investering die DSV ooit heeft gedaan en zou het aantal werknemers van DSV in Horsens kunnen verhogen van 750 tot meer dan 1000.

De werkzaamheden zullen naar verwachting in augustus 2021 beginnen, zodat de eerste gebouwen eind 2022 of helemaal begin 2023 in gebruik kunnen worden genomen. Het einde van het project wordt aangekondigd voor 2026.

Alle vacatures bij DSV

Recentste nieuws

10.08

Zelfrijdende vrachtwagens : het wordt alles of niets

Ooit zullen vrachtwagens autonoom rijden. De vraag is waar en wanneer. Het is onmogelijk om dat vandaag te zeggen, maar één ding lijkt duidelijk: oplossingen voor een gedeeltelijke autonomie zijn de moeite niet waard om te ontwikkelen. Het wordt alles of niets…zelfs al moeten we dan nog lang wachten.

Lees meer

03.08

Jost Group: een steeds levendiger groen

Het lijkt er op dat de kangoeroe binnenkort zijn tijd heeft gehad binnen de Jost Group, maar dat anderzijds groen de dominerende kleur zal blijven. Om voor een tweede keer de Green Truck Award te veroveren, heeft de Jost Group in ieder geval een hogere versnelling ingeschakeld op het gebied van alternatieve aandrijvingen en ze hebben de zaken niet halfslachtig aangepakt.

Lees meer

17.07

TDL Group start Top Drivers league campagne op

TDL Group (winnaar van de Logistics Employer of the Year 2019) heeft een nieuwe campagne opgezet om haar chauffeurs die goed presteren op het gebied van veilig, ecologisch en schadevrij rijden te lauweren.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV