24.06.2019

H.Essers neemt Hoefnagels over

H.Essers heeft het Nederlandse bedrijf Gebroeders Hoefnagels Transport overgenomen.

H.Essers neemt Hoefnagels over

CEO Gert Bervoets heet de 222 medewerkers van Hoefnagels en zaakvoerders Jan en Aloys Hoefnagels van harte welkom binnen de Limburgse groep.

Gebroeders Hoefnagels Transport is een familiebedrijf opgericht in 1943. Haar vloot telt 155 trekkers en het omzetcijfer behaalt 25 miljoen euro. Deze overname (onder voorbehoud van de goedkeuring van de mededingingsautoriteiten) zal het marktaandeel van H. Essers in Nederland aanzienlijk verhogen en met die toevoeging aan capaciteit zal H.Essers voor de groeiende niche van infrastructuurlogistiek markt beschikken over 389 trucks en 869 trailers. “Met deze overname worden we marktleider in de Benelux voor de logistieke dienstverlening voor alle bouw-, infrastructuur- en nutsbedrijven. We sluiten niet uit dat er meer overnames zullen volgen in de toekomst. H.Essers blijft openstaan voor alle mogelijkheden die onze strategische positionering in de markt verder kunnen verstevigen,” aldus Gert Bervoets.

Recentste nieuws

13.11

Lidl innoveert met een « Early Breakfast » voor zijn kandidaten

Op zoek naar 50 nieuwe medewerkers voor zijn winkels in Brussel, organiseerde Lidl een ontbijt om de kandidaten te ontmoeten. Een succesvol initiatief.

Lees meer

06.11

In 2020 wordt de markt ‘veel moeilijker’

In het kader van de voorstelling van Tratons balans van het derde kwartaal, waarschuwt CEO Andreas Renschler ervoor dat het economische klimaat in 2020 aanzienlijk minder goed zal zijn dan in de zomer van 2019. Dat komt door Europa in het algemeen en Duitsland in het bijzonder.

Lees meer

25.10

Colruyt Group investeert in logistieke robots van Scallog

Colruyt heeft een minderheidsparticipatie van net geen 24% genomen in de Franse start-up Scallog. Die ontwikkelt en produceert kleine robots voor orderpicking in onder meer de e-commerce. Ze werken volgens het ‘goods to man’-concept. De robots vervoeren de rekken met gestockeerde artikelen tot bij de operator.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV