29.11.2021

Integratieplatform Montova helpt Katoen Natie door eindejaarsperiode

Naar aanleiding van Black Friday en de eindejaarsperiode neemt het aantal integratieaanvragen bij Katoen Natie sterk toe. De logistieke speler rekent op de diensten van integratieplatform Montova om deze integraties tijdens de feestperiode vlot te laten verlopen.

Integratieplatform Montova helpt Katoen Natie door eindejaarsperiode

De traditioneel drukke periodes voor de logistieke sector zijn dit jaar, gezien de recente crisissen, mogelijk drukker dan ooit. Met de flexibele en schaalbare resources van Montova wil Katoen Natie een efficiënte bevoorradingsketen garanderen door te communiceren met de systemen van klanten. Op die manier kan Katoen Natie zich volledig focussen op zijn core business, instaan voor efficiëntie in de bevoorradingsketen.

“Montova garandeert dat wij flexibel kunnen opstarten met om het even welke externe partij”, zegt Sam Aerts, Product Owner bij Katoen Natie. “Het opzetten van de uitwisseling van data met nieuwe klanten is vaak erg complex. Vergelijk het met het openen van een Excel-file in Word. Wanneer een nieuwe partij zijn systeem wil integreren met ons systeem, spreken beide systemen een compleet andere taal. Als specialist in digitale communicatie-integratie ontlast Montova ons telkens weer volledig van de complexiteit van die integratie, ook wanneer we met erg exotische integraties worden geconfronteerd.”

Alle vacatures bij Katoen Natie

Topvacatures van de maand *Gesponsord

Recentste nieuws

18.01

Een dag uit het leven van een Transportplanner

TVH Equipment is een Belgisch familiebedrijf met roots in West-Vlaanderen en bijkomende vestigingen in Antwerpen, Londerzeel, Nijvel, Diksmuide, Maaseik & Sint-Niklaas.

Lees meer

13.01

Lineas: Frank Berweger benoemd tot Director of Sales

Brussel, 13 januari 2022 – Lineas, de grootste private spoorvrachtoperator van Europa, heeft Frank Berweger aangesteld als Director of Sales.

Lees meer

10.01

Ziegler bestelt tien autonome bestelwagens van Udelv

Na de Zwitserse transporteur Planzer heeft de Belgische groep Ziegler bij de Amerikaanse fabrikant Udelv een order geplaatst voor tien exemplaren van zijn autonome Transporter bestelwagen. Voor Ziegler is dit een nieuwe stap naar ‘zachtere’ last-mile delivery, na de introductie van de eerste Cargo Bikes in Brussel.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV