29.03.2021

Karl Lagerfeld kiest voor Bleckmann

Modemerk Karl Lagerfeld gaat nauw samenwerken met Bleckmann als zijn end-to-end logistieke dienstverlener. Bleckmann stelt 6.000 m² magazijnruimte beschikbaar in zijn distributiecentrum in Enschede om de klanten van Karl Lagerfeld in 45 landen te bedienen.

Karl Lagerfeld kiest voor Bleckmann

In de afgelopen jaren heeft Karl Lagerfeld een aanzienlijke stijging van de groei gerealiseerd over de gehele lijn van groothandel, eigen detailhandel tot B2C-kanalen. Om nog sneller in te kunnen spelen op een dynamisch veranderende markt en daarbij behorende klantbehoeften investeert het merk in een forse verbetering van de logistiek. Bleckmann heeft ruimschoots ervaring in het werken met omnichannel-merken in de mode-industrie die verschillende verkoopkanalen combineren. Bleckmann zal jaarlijks miljoenen stuks goederen voor het modemerk verwerken. De eerste uitgaande zendingen werden al verwerkt in januari 2021.

Zowel Bleckmann als Karl Lagerfeld zeggen zich in te zetten om hun activiteiten duurzaam en verantwoord te runnen. Beiden bundelen hun krachten om het distributiecentrum in Enschede te verduurzamen.

Topvacatures van de maand *Gesponsord

Recentste nieuws

19.04

GLS opent nieuw depot in Wijnegem

GLS Belgium heeft een nieuw depot geopend in Wijnegem. Deze nieuwe vestiging neemt een deel van de activiteiten over die in Puurs werden uitgevoerd en zal zowel de stad Antwerpen als het noordelijke en oostelijke deel van haar periferie bedienen.

Lees meer

12.04

De transportmarkt zou in 2021 met 4,7% moeten groeien

Volgens analisten van Transport Intelligence zal de Europese wegvervoermarkt in 2021 met 4,7% groeien, maar zal het niveau van 2019 aan het eind van het jaar nog niet bereiken.

Lees meer

06.04

Colruyt Group en AB Inbev willen starten met leveringen door waterstoftrucks

Colruyt Group (die recent de Green Truck Award won) en AB Inbev willen starten met emissievrije leveringen door waterstoftrucks in België en gaan samen verder bouwen aan de waterstofeconomie voor zwaar transport in België.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV