08.04.2019

Kuehne + Nagel partner voor de TL Hub Business Game 2019

Ieder jaar organiseert TL Hub de TL Hub Business Game in samenwerking met één van zijn partners. Voor de editie van 2019 is het de beurt aan Kuehne + Nagel.

Kuehne + Nagel partner voor de TL Hub Business Game 2019

De TL Hub Business Game is een wedstrijd gericht op studenten (bachelor en master) die zich specialiseren in logistiek, transport of supply chain. Dit jaar zal de case gaan over lead-times en warehouse centralization.

De case die aan de studenten wordt voorgelegd, is in het Engels geschreven door de partner in samenspraak met het TL Hub-team. TL Hub staat in contact met de Hogescholen en Universiteiten voor de inschrijving van de studenten via de docenten.

De studenten werken in teams van 4 tot 5 personen en dienen een analyse te schrijven in 6 pagina’s waarin zij hun potentiële oplossing voorstellen. De docenten quoteren de papers van hun studenten en bezorgen de 2 beste oplossingen aan het team van TL Hub en aan de partner – dit jaar dus Kuehne + Nagel – die op hun beurt de 5 beste papers uit de inzendingen halen.

Deze 5 laureaten zullen op het slotevenement hun oplossing verdedigen. De editie 2018 werd gewonnen door Howest. Zij vonden het beste antwoord op de case ‘The Gates of Europe’, opgesteld door Gefco.

Recentste nieuws

22.07

H.Essers wordt hoofdsponsor Truck Grand Prix in Zolder

De Belgische manche van het FIA European Truck Racing Championship (ETRC) gaat voortaan de wereld rond onder de naam H.Essers Truck Grand Prix. Hierdoor wil de Limburgse transportgigant naamsbekendheid vergroten… en nieuwe chauffeurs vinden.

Lees meer

15.07

Swissport investeert 11 miljoen in nieuw farmacentrum op Brussels Airport

Swissport heeft met Brussels Airport Company (BAC) een lange termijn leaseovereenkomst ondertekend voor een nieuw gebouw aan de cargozijde van Brussels Airport. Het gaat er een luchtvrachtfaciliteit voor farmaceutische producten onderbrengen. De geplande investering bedraagt ruim 11 miljoen euro.

Lees meer

09.07

Van Mieghem laat de eerste Actros zonder achteruitkijkspiegels leveren

Het bedrijf Van Mieghem Logistics heeft de eer de eerste ‘Belgische’ exemplaren van de nieuwe Mercedes Actros geleverd te krijgen. Een deel van de nieuwe voertuigen zal worden gebruikt om ecocombi’s te vormen.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV