08 April 2019

Kuehne + Nagel partner voor de TL Hub Business Game 2019

Ieder jaar organiseert TL Hub de TL Hub Business Game in samenwerking met één van zijn partners. Voor de editie van 2019 is het de beurt aan Kuehne + Nagel.

Kuehne + Nagel partner voor de TL Hub Business Game 2019

De TL Hub Business Game is een wedstrijd gericht op studenten (bachelor en master) die zich specialiseren in logistiek, transport of supply chain. Dit jaar zal de case gaan over lead-times en warehouse centralization.

De case die aan de studenten wordt voorgelegd, is in het Engels geschreven door de partner in samenspraak met het TL Hub-team. TL Hub staat in contact met de Hogescholen en Universiteiten voor de inschrijving van de studenten via de docenten.

De studenten werken in teams van 4 tot 5 personen en dienen een analyse te schrijven in 6 pagina’s waarin zij hun potentiële oplossing voorstellen. De docenten quoteren de papers van hun studenten en bezorgen de 2 beste oplossingen aan het team van TL Hub en aan de partner – dit jaar dus Kuehne + Nagel – die op hun beurt de 5 beste papers uit de inzendingen halen.

Deze 5 laureaten zullen op het slotevenement hun oplossing verdedigen. De editie 2018 werd gewonnen door Howest. Zij vonden het beste antwoord op de case ‘The Gates of Europe’, opgesteld door Gefco.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV