26.10.2020

Kuehne+Nagel zoekt 200 nieuwe medewerkers in Tessenderlo

Tempo Team en Kuehne+Nagel organiseren op 28 oktober en 3 november een virtueel jobevent om personeel te zoeken voor het nieuwe distributiecentrum van de logistieker in Tessenderlo.

Kuehne+Nagel zoekt 200 nieuwe medewerkers in Tessenderlo

Dat opent begin november de deuren en moet tegen eind 2021 werk bieden aan 200 extra werknemers. In een latere fase komen er nog eens 400 extra banen bij. Tempo-Team zal vanaf begin 2021 in Tessenderlo ook met een inhouse uitzendbureau bij Kuehne+Nagel starten.

Met het nieuwe distributiecentrum van 75.000 m², gelegen op de strategisch belangrijke verkeersas Antwerpen – Limburg, breidt Kuehne+Nagel haar activiteiten in ons land aanzienlijk uit. Met deze investering beantwoordt het bedrijf aan de groeiende vraag naar logistieke dienstverlening door de sterke opmars van e-commerce. Sinds de start van de coronapandemie boomde online winkelen. Het afgelopen jaar deed 56% van de Belgen minstens één keer per maand een online aankoop. In 2019 was dat nog 48%.

Alle vacatures bij Kuehne + Nagel

Recentste nieuws

23.11

[INVITE] Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience : schrijf u nu in en bezoek de stand van TL Hub !

Kan u niet meer naar uw favoriete events? TRANSPORTMEDIA ontwikkelde voor u de Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience, die van 1 tot 3 december een kwalitatief hoogstaande inhoud zal combineren met een in België nooit geziene visuele en virtuele ervaring.

Lees meer

16.11

Ethias en Weerts Group: 50/50 joint venture voor logistiek vastgoed

Verzekeraar Ethias en het Belgische familiebedrijf Weerts Group stappen in een 50/50 joint venture met het oog op de gezamenlijke uitbouw van een pan-Europese portefeuille van logistiek vastgoed. Ethias zal systematisch 50% van alle door Weerts Group afgewerkte en verhuurde logistieke ontwikkelingen verwerven. De multimodale hub op de Trilogiport site in Luik, die momenteel gefinaliseerd wordt, is één van de zowat 15 industriële gebouwen, verspreid over een 7-tal sites, die alvast binnen dit partnership zullen vallen.

Lees meer

09.11

Liege Airport verkozen tot beste vrachtluchthaven ter wereld

Afgelopen donderdag werd de luchthaven van Luik tijdens de 36ste editie van de ‘Air Cargo News Awards’ in Londen uitgeroepen tot beste vrachtluchthaven ter wereld voor het jaar 2020. Er waren twee Belgische kandidaten onder de vier finalisten.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV