13 January 2022

Lineas: Frank Berweger benoemd tot Director of Sales

Brussel, 13 januari 2022 – Lineas, de grootste private spoorvrachtoperator van Europa, heeft Frank Berweger aangesteld als Director of Sales.

Lineas: Frank Berweger benoemd tot Director of Sales

Frank Berweger was het grootste deel van zijn loopbaan actief in de transport- en luchtvaartsector. Hij is een doorgewinterde manager met een zeer ruime ervaring in sales en logistiek. De voorbije 7 jaar was hij Vice President Sales The Americas bij Lufthansa Technik. Eerder bekleedde hij senior managementfuncties bij Expeditors International en Lufthansa Cargo in Europa, Afrika en Azië.

Lars Redeligx, Chief Commercial Officer bij Lineas: “Frank kan een indrukwekkende track record voorleggen binnen de logistiek en de luchtvaartsector. Zijn internationale ervaring in sales, business development en transformatietrajecten zal Lineas zonder enige twijfel ten goede komen. Hij is niet alleen een ervaren strateeg, maar tegelijkertijd ook erg hands-on en hij staat dicht bij zijn klanten. Samen met het ervaren sales team van Lineas zal hij ons aanbod van hoogwaardige transportoplossingen verder ontwikkelen.”

Frank Berweger: “Ik was onmiddellijk bijzonder onder de indruk van de kennis en ervaring van het Lineas-team en van hun gedrevenheid om spoorvracht beter en makkelijker te maken voor de klant. In combinatie met de missie om een duurzame en klimaatvriendelijke modal shift te realiseren, is het net dat wat Lineas zo bijzonder maakt. Ik kijk er dan ook naar uit om onze klanten te kunnen ontmoeten.”

Frank Berweger werd geboren in Duitsland maar groeide op in België. Hij spreekt naast Duits, ook Nederlands, Frans en Engels en behaalde een diploma in Business Administration aan de Universiteit van Hamburg. Hij volgt in deze functie Matthias Herrebosch op.

Matthias Herrebosch, die 13 jaar bij Lineas aan de slag was, heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging buiten de spoorsector. Wij wensen Matthias te danken voor zijn toewijding en voor zijn bijdrage aan de groei van Lineas in Europa.

Frank Berweger is per 1 januari 2022 gestart in zijn nieuwe functie van Director of Sales.

Alle vacatures bij Lineas

via Lineas

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV