04.02.2020

Logistics Employer of the Year 2020: strijd der titanen!

Zes kandidaten, en wat voor kandidaten! Het aantrekken van personeel is nog altijd een absolute topprioriteit voor de Belgische transporteurs en logistieke dienstverleners. Getuige hiervan is een prestigieuze kandidatenlijst voor de volgende editie van de award Logistics Employer of the Year.

Logistics Employer of the Year 2020: strijd der titanen!

Vorig jaar viel die eer te beurt aan TDL Group (Lummen) voor zijn ambitieus aanwervingsbeleid. Tijdens de Transport & Logistics Awards 2020, die plaatsvinden op 20 februari van dit jaar, zal de opvolger van TDL worden aangeduid. Bij het aanschouwen van de kandidaten zijn we er nu al zeker van dat het onvervalste klepper wordt: Bleckmann, DSV Solutions, Jost Group, Kuehne + Nagel, Transuniverse Forwarding en Weerts Supply Chain staan alvast op de eerste startrij. Afwachten wie als eerste de finish haalt!

De prijs Logistics Employer of the Year wordt ondersteund door Prologis en TL Hub.

Alle vacatures bij TDL Group

Recentste nieuws

24.02

WSC Automotive wint de Logistics Employer of the Year 2020 by TL Hub

WSC Automotive (Brussel) heeft de prijs van Logistics Employer of the Year 2020 gewonnen tijdens de Transport & Logistics Awards. Bleckmann en Jost Group eindigden als tweede en derde.

Lees meer

18.02

GLS Belgium Distribution opent een nieuw magazijn in Tongeren

GLS Belgium Distribution laat weten dat het zijn nieuwe terminal in Tongeren in gebruik heeft genomen. Die terminal is het eerste vrachtcentrum van GLS in België en er is ruimte voor uitbreiding.

Lees meer

13.02

Eigen trafiek haven Brussel bereikt nieuw record

Door de spectaculaire daling van de transittrafiek daalde het totaal verkeer in de haven van Brussel tot 6,2 miljoen ton in 2019, maar de eigen trafiek heeft een nieuw absoluut record opgetekend. In 2019 werd ongeveer 5,2 miljoen ton vervoerd.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV