14.12.2020

Manpower verwacht meer aanwervingen in Q1 21

Manpower heeft zojuist een nieuwe editie van zijn Jobbarometer gepubliceerd. Uit het onderzoek blijkt dat de werkgevers in de sector Transport & Logistiek naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 weer aan de slag zullen gaan met het in dienst nemen van personeel.

Manpower verwacht meer aanwervingen in Q1 21

Achtentwintig procent van de Belgische werkgevers die eind oktober werden ondervraagd, verwachten tegen eind maart 2021 hun personeelsbestand te verhogen, terwijl 14 procent van plan is hun personeelsbestand in te krimpen. Hiervan verwacht 52% geen verandering. Quarter-over-quarter, de Netto Werkgelegenheidsvooruitzichten staan op +12%, een dramatische stijging van 14 procentpunten ten opzichte van het vorige kwartaal en 6 procentpunten sterker dan het eerste kwartaal van 2020.

De sector Transport & Logistiek behoort tot de meest optimistische sectoren. Het sterke momentum in de e-commerce speelt hier een belangrijke rol.

Recentste nieuws

18.01

Eerste CO2-neutrale logistieke gebouw van België geopend door Eutraco

Vandaag vond in MG Park De Hulst in Willebroek de officiële opening plaats van het nieuwe distributiecentrum van Eutraco, het eerste CO2-neutrale logistieke gebouw in ons land. Vlaams Minister-President Jan Jambon, Eutraco-CEO Serge Gregoir, MG Real Estate-CEO Ignace Tytgat en Willebroeks burgemeester Eddy Bevers knipten het lint door.

Lees meer

12.01

Januari staat in het teken van Passion4Vans

Geen bedrijfsvoertuigensalon van Brussel in 2021? Jammer, maar niet getreurd: met Passion4Vans brengt TRANSPORTMEDIA al dat moois tot in je woonkamer. Een magazine, een virtueel salon, een reeks speciale newsletters en een Passion4Vans Transport & VAN TV op Kanaal Z en Canal Z, helemaal gewijd aan de wereld van de lichte bedrijfsvoertuigen, dat is wat je mag verwachten!

Lees meer

22.12

Jost Group behaalde zijn eerste Covid-19 Safe Zone label

De site van Herstal is de eerste site van Jost Group die de certificering Covid-19 Safe Zone heeft verkregen. Dit label, dat Vinçotte na een audit toekent, certificeert het niveau van bescherming van het personeel tegen gezondheidsrisico’s.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV