07.06.2022

[Passion4Trucks] Maak kans op een ballonvaart op de TL Hub Job Day!

Ook chauffeurs en andere logistieke medewerkers op zoek naar een nieuwe job zijn zeer welkom tijdens Passion4Trucks. TL Hub organiseert er immers een Job Day op zaterdag 25 juni. Kom solliciteren en misschien wint u wel een ballonvlucht!

[Passion4Trucks] Maak kans op een ballonvaart op de TL Hub Job Day!

Tijdens de chauffeursdag van Passion4Trucks tekent ook TL HUb present met een Job Day, om kandidaat-werknemers en werkgevers uit de sectoren van transport en logistiek met elkaar in contact te brengen. Een Job Day is er 100% voor chauffeurs, magazijniers, heftruckchauffeurs, logistiek bedienden, expediteurs/forwarders, transportplanners, logistieke IT’ers en veel meer. Tijdens de Job Day hebben werkgevers en werknemers de kans om kennis te maken via speeddatingsessies. Inschrijven voor kandidaat-werknemers is gratis. Bovendien maken drie deelnemers kans om een ballonvaart te winnen.

Goed om weten voor bedrijven die als kandidaat-werkgevers aanwezig willen zijn op Passion4Trucks: er zijn nog slechts enkele plaatsen over. Interesse? Neem contact op met Kim Lousberg, projectmanager TL Hub, via kim.lousberg@tl-hub.be

Topvacatures van de maand *Gesponsord

Recentste nieuws

04.07

Work in Logistics & TL Hub join forces!

Vanaf 30 september 2022 zal Work in Logistics fuseren met TL Hub, het #1 Transport & Logistics recruitment platform.

Lees meer

04.07

DHL Parcel partner TL HUB Business Game 2022

DHL Parcel, de pakket- en palletdivisie van logistiekgigant DHL, is gastheer voor de nieuwe editie van de TL Hub Business Game. Een uitgelezen gelegenheid voor het bedrijf én de jonge afgestudeerden uit de opleidingen logistiek om elkaar van nabij te leren kennen.

Lees meer

13.06

Van Moer investeert 2,2 miljoen euro in aanrijpreventie van Rombit

Van Moer Logistics investeert stevig in aanrijbeveiliging. Meer dan 300 heftrucks op 10 locaties worden voorzien van Rombit-systemen die ongevallen moet helpen voorkomen. Van Moer Logistics is daarmee de eerste logistieke dienstverlener in de Antwerpse haven die een investering van deze omvang aangaat bij Rombit.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV