12.04.2019

TDL Group investeert 8 miljoen euro in mensen en materieel

De Limburgse logistieke dienstverlener TDL Group, onlangs verkozen tot Logistics Employer of the Year 2019, zal 8 miljoen euro investeren in human ressources en materiële middelen.

TDL Group investeert 8 miljoen euro in mensen en materieel

Het bedrijf uit Houthalen heeft reeds 45 trekkers aangekocht en de bestellingen voor nieuwe koeltrailers, flat- en open trailers zijn lopende. TDL Group, dat 800 personen tewerkstelt, zal ook investeren in coaching, opleiding en professionele follow-up voor werknemers via de speciaal ontwikkelde TDL Academy. 

TDL Group is er in geslaagd zijn om de voorbije vijf jaar hun omzet te verdubbelen met dank aan organische groei en gerichte overnames. Kris Bloemen, CFO: “Om deze aanhoudende groei te garanderen, hebben we een investeringsplan ontwikkeld met een enveloppe van 8 miljoen euro voor 2019.” Er zijn ook investeringen voor de komende jaren voorzien in zowel materiaal als human ressources.

TDL Group wil een organisatie zijn waarin werknemers betrokken en gemotiveerd kunnen werken in alle veiligheid en met plezier. Leen Claes, HR & Safety Director verklaart verder dat 12 professionele chauffeurs hun C- of CE-attest in 2019 behaalden via TDL Group. CEO Yves Vandeput benadrukt op zijn beurt de inspanningen op het vlak van menselijk kapitaal en concludeert: “De logistieke wereld verandert en het is een kunst om vandaag te investeren in wat de klant morgen nodig heeft.”

Recentste nieuws

22.07

H.Essers wordt hoofdsponsor Truck Grand Prix in Zolder

De Belgische manche van het FIA European Truck Racing Championship (ETRC) gaat voortaan de wereld rond onder de naam H.Essers Truck Grand Prix. Hierdoor wil de Limburgse transportgigant naamsbekendheid vergroten… en nieuwe chauffeurs vinden.

Lees meer

15.07

Swissport investeert 11 miljoen in nieuw farmacentrum op Brussels Airport

Swissport heeft met Brussels Airport Company (BAC) een lange termijn leaseovereenkomst ondertekend voor een nieuw gebouw aan de cargozijde van Brussels Airport. Het gaat er een luchtvrachtfaciliteit voor farmaceutische producten onderbrengen. De geplande investering bedraagt ruim 11 miljoen euro.

Lees meer

09.07

Van Mieghem laat de eerste Actros zonder achteruitkijkspiegels leveren

Het bedrijf Van Mieghem Logistics heeft de eer de eerste ‘Belgische’ exemplaren van de nieuwe Mercedes Actros geleverd te krijgen. Een deel van de nieuwe voertuigen zal worden gebruikt om ecocombi’s te vormen.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV