12 April 2019

TDL Group investeert 8 miljoen euro in mensen en materieel

De Limburgse logistieke dienstverlener TDL Group, onlangs verkozen tot Logistics Employer of the Year 2019, zal 8 miljoen euro investeren in human ressources en materiële middelen.

TDL Group investeert 8 miljoen euro in mensen en materieel

Het bedrijf uit Houthalen heeft reeds 45 trekkers aangekocht en de bestellingen voor nieuwe koeltrailers, flat- en open trailers zijn lopende. TDL Group, dat 800 personen tewerkstelt, zal ook investeren in coaching, opleiding en professionele follow-up voor werknemers via de speciaal ontwikkelde TDL Academy. 

TDL Group is er in geslaagd zijn om de voorbije vijf jaar hun omzet te verdubbelen met dank aan organische groei en gerichte overnames. Kris Bloemen, CFO: “Om deze aanhoudende groei te garanderen, hebben we een investeringsplan ontwikkeld met een enveloppe van 8 miljoen euro voor 2019.” Er zijn ook investeringen voor de komende jaren voorzien in zowel materiaal als human ressources.

TDL Group wil een organisatie zijn waarin werknemers betrokken en gemotiveerd kunnen werken in alle veiligheid en met plezier. Leen Claes, HR & Safety Director verklaart verder dat 12 professionele chauffeurs hun C- of CE-attest in 2019 behaalden via TDL Group. CEO Yves Vandeput benadrukt op zijn beurt de inspanningen op het vlak van menselijk kapitaal en concludeert: “De logistieke wereld verandert en het is een kunst om vandaag te investeren in wat de klant morgen nodig heeft.”

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV