17.07.2020

TDL Group start Top Drivers league campagne op

TDL Group (winnaar van de Logistics Employer of the Year 2019) heeft een nieuwe campagne opgezet om haar chauffeurs die goed presteren op het gebied van veilig, ecologisch en schadevrij rijden te lauweren.

TDL Group start Top Drivers league campagne op

“Los van het feit dat het enorm belangrijk is om ons te focussen op veilig, ecologisch en schadevrij rijgedrag willen wij onze chauffeurs, en vrachtwagenchauffeurs in het algemeen, wat meer in de kijker zetten. Zij hebben de afgelopen maanden moeten doorwerken tijdens de lockdown en werden zelden of niet vernoemd bij de beroepen die bleven doorwerken of zelfs harder moesten werken. Het is tegenwoordig ook absoluut niet meer evident om dagelijks de baan te trotseren. Doel van deze campagne is sensibiliseren en motiveren“, zegt Annelies Cuppens, HR Officer bij TDL Group.

Concreet scoort TDL Group haar chauffeurs maandelijks op een aantal punten. De chauffeurs die hier goed op scoren worden gelauwerd en worden opgenomen in de Top Drivers league (TDL…). Hun truck is dienovereenkomstig versierd, wat voor de extra motivatie moet zorgen.

Alles vacatures bij TDL Group

Topvacatures van de maand *Gesponsord

Recentste nieuws

03.05

“Sinds de komst van COVID-19 is het belang en de zichtbaarheid van distributie blootgelegd”. – Johan Sarazin, Warehouse Manager Colruyt Group

Johan Sarazin, Warehouse Manager bij Colruyt Group is 40 jaar, heeft 3 kinderen (2 meisjes en 1 jongen) en woont in Helkijn in de provincie West-Vlaanderen op de grens met Wallonië. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met muziek en film. Wij stelden hem enkele vragen over zijn job als Warehouse Manger en zijn traject bij Colruyt Group.

Lees meer

19.04

GLS opent nieuw depot in Wijnegem

GLS Belgium heeft een nieuw depot geopend in Wijnegem. Deze nieuwe vestiging neemt een deel van de activiteiten over die in Puurs werden uitgevoerd en zal zowel de stad Antwerpen als het noordelijke en oostelijke deel van haar periferie bedienen.

Lees meer

12.04

De transportmarkt zou in 2021 met 4,7% moeten groeien

Volgens analisten van Transport Intelligence zal de Europese wegvervoermarkt in 2021 met 4,7% groeien, maar zal het niveau van 2019 aan het eind van het jaar nog niet bereiken.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV