17 July 2020

TDL Group start Top Drivers league campagne op

TDL Group (winnaar van de Logistics Employer of the Year 2019) heeft een nieuwe campagne opgezet om haar chauffeurs die goed presteren op het gebied van veilig, ecologisch en schadevrij rijden te lauweren.

TDL Group start Top Drivers league campagne op

“Los van het feit dat het enorm belangrijk is om ons te focussen op veilig, ecologisch en schadevrij rijgedrag willen wij onze chauffeurs, en vrachtwagenchauffeurs in het algemeen, wat meer in de kijker zetten. Zij hebben de afgelopen maanden moeten doorwerken tijdens de lockdown en werden zelden of niet vernoemd bij de beroepen die bleven doorwerken of zelfs harder moesten werken. Het is tegenwoordig ook absoluut niet meer evident om dagelijks de baan te trotseren. Doel van deze campagne is sensibiliseren en motiveren“, zegt Annelies Cuppens, HR Officer bij TDL Group.

Concreet scoort TDL Group haar chauffeurs maandelijks op een aantal punten. De chauffeurs die hier goed op scoren worden gelauwerd en worden opgenomen in de Top Drivers league (TDL…). Hun truck is dienovereenkomstig versierd, wat voor de extra motivatie moet zorgen.

Alles vacatures bij TDL Group

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV