04 June 2019

Totaal succes voor de eerste Job Day

De eerste editie van het event Best of Wallonia eindigde gisteravond met een grote glimlach. Die van de winnaars van de Gazellen Transport & Logistics Wallonië, maar ook die van de twee organisatoren.

Totaal succes voor de eerste Job Day

De combinatie van een logistieke vakbeurs met vele high content events en verschillende netwerkhighlights, allemaal geconcentreerd in één dag, was een uitdaging voor Transportmedia en Easyfairs bij de lancering van het Best of Wallonia concept. Een geslaagde missie voor deze eerste editie, want meer dan 1400 professionals waren bijeengekomen op Namur Expo, wat het mogelijk maakte om de ruimte te vullen voor elk van de hoogtepunten van de dag: het interview met Jean-Jacques Cloquet, de zeer inspirerende Manager van het Jaar 2018, de conferentie over Chinese investeringen in Wallonië georganiseerd door Awex, de Algemene Vergadering van Logistics in Wallonia en de Gazellen.

Een tien op tien ook voor de Job Day die georganiseerd wordt door TL Hub, met veertien recruiters en 250 kandidaten die aanwezig waren in Namur Expo. Een primeur die vraagt om anderen…

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV