28.09.2020

Vind arbeiders via workinlogistics.be – gratis publicatie voor de leden van Febetra, TLV en UPTR

Truckchauffeurs, magazijniers, material handlers, heftruckchauffeurs, … zoveel beroepen waar een werknemerstekort heerst. Om daarvoor een oplossing te bieden, lanceert de gespecialiseerde jobwebsite ‘Work in Logistics’ (TL Hub) een actie in samenwerking met de drie beroepsfederaties Febetra, TLV en UPTR.

Vind arbeiders via workinlogistics.be – gratis publicatie voor de leden van Febetra, TLV en UPTR

Concreet betekent dit dat de leden(*) van FebetraTLV en UPTR tot eind dit jaar gratis hun jobaanbiedingen voor arbeiders kunnen publiceren op www.workinlogistics.be.

Let op: blijf vacatures zeker ook melden aan VDAB/FOREM/ACTIRIS. Enkel zo blijft het beroep van chauffeur in de kijker als knelpuntberoep.

Weet dat ‘Work in Logistics’ de module voor arbeiders is van het digitale TL Hub-platform dat 100% gespecialiseerd is profielen voor de logistieke en transportsector. TL Hub, dat deel uitmaakt van de TRANSPORTMEDIA-groep, kan uitpakken met mooie cijfers: meer dan 30.000 bezoekers per maand en altijd meer dan 300 jobs en meer dan 6.000 Cv’s in de database!

Interesse? Stuur een e-mail naar dries.dhuys@tl-hub.com met de vermelding van de federatie op wiens naam u contact met ons opneemt.

*Deze actie is voorbehouden voor Transport- en Logistieke bedrijven. Interim- en/of selectiekantoor? Contacteer onze Project Manager, Dries D’Huys, over de voorwaarden om te genieten van dit aanbod via dries.dhuys@tl-hub.com.

Recentste nieuws

19.10

Containeroverslag beperkt schade bij Port of Antwerp

Door de gevolgen van de coronapandemie daalde de totale goederenoverslag van Port of Antwerp over de eerste negen maanden van dit jaar met 4,4% ten opzichte van vorig jaar. Het volumeverlies blijft beperkt dankzij de containeroverslag die sinds juli opnieuw aantrekt en nu voor het eerst sinds april terug boven de 1 miljoen TEU zit.

Lees meer

08.10

50.000 stappen op 1 dag! Ontdek de job van Ken Onkelinx, Operator Spoorwegen bij Lineas

Sinds 1 februari 2020 is hij aan de slag als Operator Spoorwegen bij Lineas, de grootste private spoorvrachtonderneming in Europa. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Brussel en hun grootste rangeerstation in Antwerpen, de tweede grootste in Europa! Voordien werkte Ken 10 jaar als verkoper en logistiek medewerker in de verkoop.

Lees meer

06.10

Katoen Natie wordt de Amazon van Defensie

Katoen Natie heeft vandaag het 36.200 m2 grote magazijn dat hij bouwde voor Defensie in Beringen ingehuldigd. De samenwerking tussen het Belgische leger en de Antwerpse logistieker gaat echter veel verder dan alleen een logistieke dienst in onderaanneming.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV