04.07.2022

Work in Logistics & TL Hub join forces!

Vanaf 30 september 2022 zal Work in Logistics fuseren met TL Hub, het #1 Transport & Logistics recruitment platform.

Work in Logistics & TL Hub join forces!

Voor een optimale ervaring hebben wij besloten te werken met één enkel platform voor onze klanten en kandidaten. TL Hub zal nu chauffeur, handler, heftruckchauffeur, warehousing & meer aanbieden in zijn job listings.

Maak u geen zorgen; wij voorzien de nodige velden zodat het voor zowel onze klanten als voor de kandidaten makkelijker te filteren zal zijn.  

U gebruikt Work in Logistics en wilt het avontuur verderzetten op TL Hub? Dan zullen uw inloggegevens ongewijzigd blijven en het dashboard blijft beschikbaar.

Wilt u niet verder gaan met ons? Antwoord nee en wij zullen uw account niet overzetten.


Voor al uw vragen staat ons team tot uwer beschikking op info@tl-hub.be

Topvacatures van de maand *Gesponsord

Recentste nieuws

08.08

GLS rolt nieuwe pakjesservice uit in 15 Europese landen

Logistiekdienstverkener GLS lanceert een nieuwe International ShopDeliveryService voor verzendingen naar 15 landen in Europa, en er zullen andere volgen. Klanten kunnen hun pakket naar een afhaalpunt van hun keuze laten brengen.

Lees meer

01.08

Tailormade Logistics breidt netwerk uit met GCL Maritime

Tailormade Logistics kondigt aan dat het vanaf 1 augustus de activiteiten van de Antwerpse expediteur GCL Maritime integreert. Op die manier wil Tailormade Logistics zijn netwerk en dienstverlening nog uitbreiden. GCL’s ervaring in de grote Belgische havens én op de vrachtluchthavens van Brussel en Luik zijn daarbij evidente troeven.

Lees meer

25.07

Popgroep Coldplay gaat duurzaam op tour met DHL

Logistiek nieuws dat de muziekliefhebbers zal interesseren: de Britse popgroep Coldplay kiest DHL als logistieke partner voor zijn wereldtournee ‘Music of the Spheres.’ De band wil de CO2-uitstoot van die tour met de helft terugdringen en rekent daarvoor op de duurzaamheidsexpertise van de Duitse logistiekspeler.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV