Work in Logistics Nieuws - Al het nieuws van de Transport & Logistieke sector

Wat is het laatste nieuws in de Transport en Logistieke gemeenschap

22.07

Brussels Airport: cargo doet het goed

In de maand juni zet de luchtvracht op Brussels Airport zijn sterke groei voort, met een stijging van de volumes met 40% in vergelijking met juni 2020. Dat is voorral te danken aan de verhoogde vraag naar luchtvracht in heel Europa. Azië blijft de belangrijkste regio voor luchtvracht, gevolgd door Noord-Amerika en Afrika.

Lees meer

19.07

Heylen Warehouses bouwt duurzaam distributiecentrum Lidl groep

Heylen Warehouses en de Lidl groep bouwen samen aan het meest duurzame distributiecentrum van de supermarktketen in België. De nieuwe logistieke vestiging komt op de oude Henradsite in Herentals, dat sinds 2016 eigendom is van Molenwater Groep. Het is de eerste keer dat beide partijen een samenwerking aangaan.

Lees meer

12.07

Samenwerking tussen de havens van Antwerpen en Luik wordt versterkt

Op woensdag 7 juli ondertekenden de havenhoofden van Antwerpen en Luik een overeenkomst om hun samenwerking te intensiveren in de nieuwe installaties van Weerts Supply Chain in Liège Trilogiport. De autoriteiten van de op één na grootste zeehaven en de op twee na grootste binnenhaven van Europa onderstreepten hun gezamenlijke strategische visie in dit tijdperk van energietransitie.

Lees meer

Topvacatures van de maand *Gesponsord