17.02.2017

Hoe je heftruck rijbewijs halen?

Hoe je heftruck rijbewijs halen?

Als eerste, om een bewijs van hefttruckchauffeur te hebben moet jij een vorming volgen. Je moet ook meer dan 18 jaar zijn en in goed gezonheid hebben.

Daarnaast, moet je een vorming volgen. Deze opleiding zal je leren in alle veileigheid de hefboom te bedienen. Deze duurt een aantal dagen en schommelt tussen theoretische en praktische lessen.

Je vind deze opleidingen over het hele land. De prijzen kunnen varieëren naarmate de instelling. In bepaalde omstandigheden kan de werkgever voor een deel van de totale kosten tussenkomen.

Na deze opleiding bent u helemaal klaar voor het echte werk als heftruckchauffeur.

Ontdek nu de jobs als heftruckchauffeur

Topvacatures van de maand *Gesponsord

Recentste nieuws

04.07

Work in Logistics & TL Hub join forces!

Vanaf 30 september 2022 zal Work in Logistics fuseren met TL Hub, het #1 Transport & Logistics recruitment platform.

Lees meer

04.07

DHL Parcel partner TL HUB Business Game 2022

DHL Parcel, de pakket- en palletdivisie van logistiekgigant DHL, is gastheer voor de nieuwe editie van de TL Hub Business Game. Een uitgelezen gelegenheid voor het bedrijf én de jonge afgestudeerden uit de opleidingen logistiek om elkaar van nabij te leren kennen.

Lees meer

13.06

Van Moer investeert 2,2 miljoen euro in aanrijpreventie van Rombit

Van Moer Logistics investeert stevig in aanrijbeveiliging. Meer dan 300 heftrucks op 10 locaties worden voorzien van Rombit-systemen die ongevallen moet helpen voorkomen. Van Moer Logistics is daarmee de eerste logistieke dienstverlener in de Antwerpse haven die een investering van deze omvang aangaat bij Rombit.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV