19.07.2021

Heylen Warehouses bouwt duurzaam distributiecentrum Lidl groep

Heylen Warehouses en de Lidl groep bouwen samen aan het meest duurzame distributiecentrum van de supermarktketen in België. De nieuwe logistieke vestiging komt op de oude Henradsite in Herentals, dat sinds 2016 eigendom is van Molenwater Groep. Het is de eerste keer dat beide partijen een samenwerking aangaan.

Heylen Warehouses bouwt duurzaam distributiecentrum Lidl groep

Het nieuwe DC is al het zesde Belgische distributiecentrum voor Lidl. Daarmee wil de keten zijn expansieplannen in België voortzetten en anticiperen in de markt van morgen. De komst van de logistieke site zal zorgen voor zo’n 230 nieuwe jobs in de regio, waarvan een 200-tal binnen logistieke functies en 30-tal jobs bij ondersteunende diensten zoals HR, verkoop en IT.
Het logistieke knooppunt in Herentals zal gebouwd worden volgens de BREEAM Outstanding normen, wat ervoor zorgt dat dit in het rijtje van de duurzaamste distributiecentra van het land komt te staan.

Topvacatures van de maand *Gesponsord

Recentste nieuws

22.09

Job Day - Onze recruiters verwachten u!

Naar aanleiding van de beurs Transport & Logistics Antwerp organiseren TL Hub en VDAB een Job Day op 21 oktober 2021. Een dag helemaal in het teken van de jobs in de transport- en logistieke sector! Alle recruiterstands zijn al gereserveerd, dus aan vacatures geen gebrek!

Lees meer

20.09

40 jaar samenwerking tussen Fraikin en DHL

Al 40 jaar levert Fraikin voertuigen voor de Belgische vestiging van DHL Global Forwarding. De pensionering van de man die de aanzet tot deze samenwerking heeft gegeven, doet daar niets aan af, integendeel.

Lees meer

13.09

Brussel lanceert premie voor fietslogistiek

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest lanceert een premie voor Brusselse bedrijven die een cargofiets willen kopen. Het gaat voor kleine en middelgrote bedrijven om een premie tot maximum 4.000 euro per cargofiets en 2.000 voor een fiets met aanhanger.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV