22.09.2021

Job Day - Onze recruiters verwachten u!

Naar aanleiding van de beurs Transport & Logistics Antwerp organiseren TL Hub en VDAB een Job Day op 21 oktober 2021. Een dag helemaal in het teken van de jobs in de transport- en logistieke sector! Alle recruiterstands zijn al gereserveerd, dus aan vacatures geen gebrek!

Job Day - Onze recruiters verwachten u!

Op zoek naar een job als chauffeur, magazijnier, heftruckchauffeur, logistiek bediende, expediteur, dispatcher of IT-specialist? Dan is deze Job Day zeker iets voor u! U komt er in contact met een dertigtal toprecruiters die alle bedrijven uit de sector vertegenwoordigen.

Oordeel gerust zelf: Tailormade Logistics, Colruyt Group, DSV, Katoen Natie, Lineas, MSC, Ziegler, Tabak Natie, Square City, Unique, NinaTrans, Manuport Logistics, Distrilog, CEVA Logistics, DB Schenker, Zuidnatie, Trafuco, Elite, Accent, sdworx, BD, stroom, DHL, forum, Mervielde, Vivaldis, postnl en Synergie.

Interesse in deze unieke kans om uw loopbaan te starten of nieuwe carrièremogelijkheden te ontdekken? Schrijf u dan gratis in (inschrijven is verplicht volgens de geldende COVID-maatregelen): Click Hier

 

Wanneer: 21 oktober 2021

Waar: Antwerp Expo (Jan van Rijswijcklaan 191)

Tijdstip: van 10 tot 15 uur

Organisatie: TL Hub en VDAB

Strategische partners: Randstad, Recrewtment en Tempo-Team

Recentste nieuws

13.10

Nieuw Unique Maritiem-kantoor: de opportuniteiten volgens An Aelbrecht

An Aelbrecht groeide op in een familie van bloemenkwekers, waar passie en ondernemerschap centraal stonden. Met een diploma arbeidspsychologie op zak, ging ze aan de slag als consultant bij Unique in Vilvoorde. Ondertussen staat ze bijna vier jaar aan het roer van onze organisatie. Als algemeen directeur is An volledig doordrongen van de Unique-cultuur en gelooft ze sterk in het belang van persoonlijke ontwikkeling. Vandaag geeft ze een woordje uitleg over de nieuwe Unique Maritiem-vestiging in Antwerpen.

Lees meer

04.10

Gazellen 2021: boek nu een van de laatste tafels!

Door een tafel te boeken op de Gazellen Transport & Logistics 2021 laat u uw medewerkers, klanten of prospects genieten van een exclusief event.

Lees meer

29.09

Welkom aan Kim Lousberg bij TL Hub!

De Transportmedia-familie mag een nieuw lid verwelkomen, want Kim Lousberg is in september het team van TL Hub, het vacatureplatform van Transportmedia voor de transport- en logistieke sector, komen versterken als Projectmanager.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV