10.03.2020

Manuchar steeds groener

De eerste twee maanden van 2020 liggen bijna achter de rug en Manuchar heeft zijn rapport over hun acties op gebied van duurzaamheid, milieu en sociale verantwoordelijkheid in 2019 gepubliceerd. Algemene “groene” resultaten.

Manuchar steeds groener

Tevredenheidspercentage van 92,8%: het percentage komt voort uit enquêtes bij klanten van Manuchar. 4,1% vermindering van de CO2-uitstoot van Manuchar in 2019 ten opzichte van 2018. Een merkwaardig resultaat als je weet dat het bedrijf tegelijkertijd hun opslagcapaciteit met 20% heeft verhoogd. Het hoofdkantoor van Manuchar, gevestigd in Antwerpen, is ook van plan zijn CO2-verbruik jaarlijks met 27 ton te verminderen dankzij zijn overgaan naar LED-verlichting.

Het is goed om bij Manuchar te werken: het bedrijf voert gezondheidscontroles uit op zijn werknemers die tijdens hun werkdagen worden geconfronteerd met operationele activiteiten en zet in op continue training. Zo werd in 2019 in totaal 40.000 uur training gegeven. Dit in 35 landen verspreid over de hele wereld en voor het grootste deel in opkomst daar waar mensenrechten niet noodzakelijk worden gerespecteerd. Iets waar Manuchar koste wat het kost voor strijdt.

Alle vacatures bij Manuchar

Topvacatures van de maand *Gesponsord

Recentste nieuws

06.07

DSV kondigt grootste logistieke centrum van Europa in Denemarken aan

In de Deense stad Horsens, dicht bij het huidige hoofdkantoor, zal DSV bouwen wat het aankondigt als het grootste logistieke centrum voor eenzelfde firma in Europa. Er zal 2 miljard kronen nodig zijn om dit centrum van minstens 270.000 m2 te bouwen.

Lees meer

30.06

Kuehne+Nagel schetst zijn investering in Tessenderlo

Weerts Logistics Parks en Kuehne+Nagel organiseerden vandaag een ‘groundbreaking ceremony’ bij de start van de bouw van het nieuwe EDC dat Kuehne+Nagel tegen oktober 2020 in gebruik neemt. In de eerste fase van dit project neemt de Zwitserse logistieker 30.000 m² opslagruimte in.

Lees meer

23.06

Haven Antwerpen coordineert project rond logistiek van de toekomst

Onder coördinatie van Port of Antwerp zal een consortium van 36 havens, expediteurs, verladers, logistieke dienstverleners, kennisinstellingen en technologiebedrijven de krachten bundelen rond nieuwe, praktische en toekomstgerichte logistieke oplossingen. Het doel is om een feilloos goederenvervoer mogelijk te maken.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV